GCB_nesodden_calv2 BREDDE
Christine Calvert

Christine Calvert

Slik «melder du deg ut» i sommer (hvis du vil)

Hvis du er som meg, er du stadig omgitt av et lett forvirrende og velkomment digitalt kaos. Her er min nødvendige liste for å stenge kommunikasjonsbutikken om sommeren og leve mer i nuet. Husk at ved å melde deg ut, melder du deg også inn. 🙂

Tips 1: Deaktiver facebookkontoen

I forfjor oppdaget jeg til min skrekk at jeg bare hadde lest TO bøker i ferien (istedenfor mine sedvanlige ti – annenhver fagbok og skjønnlitterær). I fjor deaktiverte jeg kontoen for første gang og fikk opp lesefarten igjen. Jeg hadde ikke forstått hvor mye tid jeg faktisk tilbrakte på Face. Det er koselig å få oppdateringer fra min kjente, men det jeg kan ta igjen med masse sosial hygge om høsten. (PS: Hvis noen er i tvil, så elsker jeg Facebook. Dette koster litt.)

Tips 2: Meld deg av alle nyhetsbrev

Er du påmeldt en haug med nyhetsbrev? Det er jeg. Om alt fra salg av kosmetikk til tips om sosiale medier. Ved å melde meg av, får jeg mer ro om sommeren. Samtidig finner jeg ut hvilke nyhetsbrev jeg virkelig savner. Som Mashable og Huffington Post.

Tips 3: Skru av varsler på mobilen din

Det er faktisk ikke så hyggelig å spise middag med folk som sjekker mobilen hele tiden, fordi det plinger inn en varsel. Skru av varsler på SoMe-kontoene dine og få hyggeligere samvær for alle. For første gang har jeg tenkt å skru av push-varslene på e-post også og se hvordan det funker for meg. (Jeg har iPad og nett i seilbåten, så jeg burde overleve.)

Uansett om du skrur av eller på, ønsker jeg deg en deilig sommer med grill, glede og good times!

Klem fra snart ferierende Tekstdoktor Calvert 🙂