Foredrag om skriving og kommunikasjon

Fysiske og digitale foredrag om skriving og kommunikasjon
Gode foredrag kan også være digitale! Her fra innspilling av Call Center-dagene for Confex. Foto: Aldona Pivoriene

Når jeg tar på meg gullskoene, er jeg superklar for scenen! Jeg skreddersyr foredragene mine slik at de passer til publikum og bransje. 

Dersom du ønsker det, utvikler jeg foredrag helt fra bunnen av. Imidlertid ønsker de aller fleste seg foredrag som jeg allerede er kjent for, og da gjerne tilpasset til bedriften eller konferansen.

De mest populære foredragene er:

Skriv så det selger
Vil du overbevise med tekstene dine? Dette foredraget gir deg en mengde praktiske tips du kan ta i bruk med én gang for å skrive tekster som treffer. På en enkel og engasjerende måte finner du ut hvilke teknikker og verktøy du kan bruke.


“Går språket til #hællvette?” Nordiske mediedager i Bergen.

Bli en bedre skribent på 40 minutter
Elsker du å skrive? Hater du å skrive? I dette foredraget snakker jeg om skriveprosessen og hvordan du kan skrive (og få) bedre tekster. Du får en rekke verktøy du kan bruke med én gang.

Hva skaper et førsteinntrykk? 
Vet du hva som er den ærligste delen av kroppen? Hvordan lukt kan gi mer etiske avgjørelser? Hvordan vi evaluerer håndtrykk? I dette foredraget vil du lære hvordan vi blir påvirket og hva du kan gjøre for å gi et best mulig førsteinntrykk. Dette foredraget har jeg holdt for flere kjøpesentre, salgsorganisasjoner og hoteller. Foredraget blir tilpasset til bransje og publikum.


Vår Staude og jeg snakker om førsteinntrykk og føtter.
God morgen Norge, februar 2020.

Klarspråk – skriv godt, bli forstått
Skriver bedriften din uklart? I beste fall blir du misforstått, og i verste fall kan det være et demokratisk problem. I dette foredraget får du tips og eksempler som gjør at du forstår hva som skal til for å bruke et klarere og tydeligere språk. Foredraget blir tilpasset til bransje og publikum. Jeg har holdt det aller mest for helsevesenet, men også for komplekse fagmiljøer som ønsker å formidle budskapet til et bredere publikum.

Går språket til #Hællvette??
Et fyrverkeri av et foredrag, hvor jeg sparker i øst og vest og viser grelle eksempler – aller mest til underholdning, men også til ettertanke.

Kommunikasjon som rocker
Hvorfor kommuniserer du lett og greit med noen, mens med andre stopper det meste opp? Å bli en profesjonell kommunikatør handler om å frembringe resultater som er til det beste for alle, enten du snakker med én person eller teamet ditt. (Vokale utskeielser kan forkomme i dette foredraget.)


Når det passer bruker jeg erfaringene mine som vokalist. Nesodden Bluesfestival.

Ti tips til godt innhold
Gode tekster gir mer fornøyde og stolte medarbeidere, glade kunder og en bedre bunnlinje. Dette foredraget blir skreddersydd til bransje eller bedrift, slik at alle får nyttige tips og triks.

Alle foredragene kan holdes på norsk eller engelsk, i inn- og utland. Noen av foredragene har et preg av “stand-up”. Jeg har det jo himla gøy på podiet.

Jeg har vært musiker i mange år og kan derfor bake en rocka låt eller to inni foredraget. Frem med smilet og øreproppene! 😀

Da jeg ledet en internasjonal konferanse om klarspråk, omarbeidet jeg et vers av Mercedes Benz
(PS: Det var drittvær i Oslo den dagen)

Kun fem ledige kursdager ut året, huhei hvor det går! Noen ledige timer her og der til foredrag. Fyr løs hvis du har spørsmål!
"Christine leverer hver eneste gang. Hun mestrer kunsten å gå på scenen og levere et fyrverkeri til publikum, samtidig som at innholdet er godt og man sitter igjen med noe verdifullt som man gjøre noe med umiddelbart etterpå. Kunnskapsrik, erfaren og ærlig kvinne som jeg har stor respekt for! Terningkast 6."
Trond Lyngbø
Search Planet