Skrivekurs - på tide med faglig oppdatering?

Skrivekurs for melk.no
Det er lov å ha det gøy på skrivekurs! Her i en pause sammen med Ida Berg Hauge, direktør for melk.no. (Og jeg fikk ku-jakken i gave!)

Jeg brenner for å holde skrivekurs og verksteder for bedrifter og offentlige virksomheter. I løpet av en hel eller halv dag ser jeg reelle forskjeller hos deltakerne mine, og jeg vet at de får med seg nyttige tips og verktøy som de kan ta i bruk med én gang de er tilbake på jobb.

Her er eksempler på kurs og verksteder:

  • Skriv så det selger (har jeg en “klassiker”, så er det dette kurset)
  • Klarspråk: Skriv klart – bli forstått (dette har jeg holdt for mange aktører i helsevesenet, andre fagmiljøer, kommuner og direktorater)
  • Skriv bedre e-poster
  • Skriv for nettet
  • God kommunikasjon med godt språk
  • Bli en leder i sosiale medier

Hvorfor velge meg som din neste kursholder?
Alle kursene mine er skreddersydde. Det betyr at jeg går gjennom nettsider, sosiale medier, rapporter og markedsmateriell (og annet, hvis du ønsker det) for at jeg skal være best mulig forberedt. På denne måten får du en konsulentgjennomgang av tekstene dine på kjøpet.

Dine ansatte setter pris på at kurset ikke er “hyllevare”, men skapt for dem. Da kan vi gå rett på sak og snakke om bedriftens muligheter innen strategi, stil og stemme, innholdsutvikling, publisering og forvaltning av innholdet. Vi kan snakke om redaksjonell planlegging, arbeidsflyt eller andre temaer som teamet er opptatt av.


Vi deler erfaringer på skrivekurs og verksteder.

Vi har mange interessante diskusjoner i løpet av en kursdag. Jeg har lagt merke til at kursene gir mest effekt hvis lederen er til stede som deltaker, så det er også noe du kan tenke på.

Andre kurs
I tillegg til skrivekurs holder jeg kurs, foredrag og verksteder  om førsteinntrykk, kommunikasjon og teambygging (gjerne en kraftpakke på to timer).

Kanskje du jobber alene eller heller vil gå på et åpent kurs med deltakere fra forskjellige bransjer? Da kan du vurdere modulen “Profesjonell innholdsproduksjon” på Content Marketing Manager eller et åpent kurs hos Confex

Jeg kan holde alle skrivekursene mine på norsk eller engelsk, i inn- og utland. Aller mest jobber jeg i Oslo-området, men jeg pakker gjerne sekken og kommer der du er.

Vil du ha videokurs i din egen stue, er  nettkurset Skriv så det selger hos Videocation et godt alternativ.


Verksted med gjengen i NordNorsk reiseliv i Tromsø. Her med dyktige Knut Hansvold.

Kun fem ledige kursdager ut året, huhei hvor det går! Noen ledige timer her og der til foredrag. Fyr løs hvis du har spørsmål!
"Tekstdoktor Christine Calvert ble varmt anbefalt av flere som hadde deltatt på kurs med henne tidligere. Tilbakemeldingene fra deltakerne var utelukkende positive, og vi merket at energien hennes smittet over på hele salen. Vi ser også tydelig at teknikkene hun lærte bort, er tatt i bruk i etterkant."
Ida Eliassen-Coker
Organisasjonssekretær informasjon og web - Human-Etisk Forbund