Skrivekurs – inspirerende bedriftsintern opplæring

På tide med faglig oppdatering? Book et skrivekurs for bedriften din, og øk tekstkompetansen til dine medarbeidere.

Alle kan bli flinkere til å skrive! I løpet av en hel eller halv dag ser jeg reelle forskjeller hos deltakerne på kurs, og jeg vet at de får med seg nyttige tips og verktøy som de kan ta i bruk med én gang de er tilbake på jobb.

Her er eksempler på kurs og verksteder

  • Skriv så det selger (har jeg en «klassiker», så er det dette kurset)
  • Klarspråk: Skriv klart – bli forstått (dette har jeg holdt for mange aktører i helsevesenet, andre fagmiljøer, kommuner og direktorater)
  • Skriv bedre stillingsannonser – treff den rette søkeren
  • Skriv bedre e-poster
  • Bli en leder i sosiale medier (dette ble jeg intervjuet om i LederNytt)
Skrivekurs for melk.no
Det er lov å ha det gøy på skrivekurs! Her i en pause sammen med Ida Berg Hauge, direktør for melk.no. (Og jeg fikk ku-jakken i gave!)
Vi deler erfaringer på skrivekurs og verksteder.

Hvorfor velge meg som din neste kursholder?

Alle kursene mine er skreddersydde. Det betyr at jeg går gjennom nettsider, sosiale medier, rapporter og markedsmateriell (og annet, hvis du ønsker det) for at jeg skal være best mulig forberedt. På denne måten får du en konsulentgjennomgang av tekstene dine på kjøpet.

Kollegene dine setter pris på at skrivekurset ikke er «hyllevare», men skapt for dem. Da kan vi gå rett på sak og snakke om bedriftens muligheter innen strategi, stil og stemme, innholdsutvikling, publisering og forvaltning av innholdet. Vi kan snakke om redaksjonell planlegging, arbeidsflyt eller andre temaer som teamet er opptatt av.

Vi har mange interessante diskusjoner i løpet av en kursdag. Jeg har lagt merke til at kursene gir mest effekt hvis lederen er til stede som deltaker, så det er også noe du kan tenke på.

Andre kurs

I tillegg til skrivekurs holder jeg kurs, foredrag og verksteder om førsteinntrykk, kommunikasjon og teambygging (gjerne en kraftpakke på to timer).

Kanskje du jobber alene eller heller vil gå på et åpent kurs med deltakere fra forskjellige bransjer? Da kan du vurdere modulen «Profesjonell innholdsproduksjon» på Content Marketing Manager eller et åpent kurs hos Confex

Jeg kan holde alle skrivekursene mine på norsk eller engelsk, i inn- og utland. Aller mest jobber jeg i Oslo-området, men jeg pakker gjerne sekken og kommer der du er.

Vil du ha videokurs i din egen stue, er  nettkurset Skriv så det selger hos Videocation et godt alternativ.

Verksted med gjengen i NordNorsk reiseliv i Tromsø. Her med dyktige Knut Hansvold.
Fullbooket frem til midten av mai. Noen dager ledig innimellom til kurs eller foredrag.
"Tekstdoktor Christine Calvert ble varmt anbefalt av flere som hadde deltatt på kurs med henne tidligere. Tilbakemeldingene fra deltakerne var utelukkende positive, og vi merket at energien hennes smittet over på hele salen. Vi ser også tydelig at teknikkene hun lærte bort, er tatt i bruk i etterkant."
Ida Eliassen-Coker
Organisasjonssekretær informasjon og web - Human-Etisk Forbund