Mine tre bøker om skriving

Om Skriv så det selger

Vil du overbevise med tekstene dine? Skriv så det selger! er en morsom og lettfattelig bok om teknikker vi alle kan bruke for å gjøre det lettere å skrive for å overtale. Boka gir deg en mengde praktiske tips du kan ta i bruk med én gang for å skrive tekster som treffer.

Boka gir deg:

  • inspirasjon og skrivelyst
  • økt målgruppefokus
  • en retorisk verktøykasse
  • kunnskap om ulike måter å bygge opp tekster på
  • økt sjangerbevissthet
  • masse konkrete eksempler

Når du har lest denne boka, vil du overtale og overbevise gjennom tekstene dine, ved bevisst bruk av forskjellige virkemidler. Sett i gang – skriv så det selger!

«En annerledes og uvanlig underholdende fagbok. Boken er praktisk orientert og gir svært gode eksempler og tips. Med hjelp fra historiefortelling, retorikk og kreative metoder viser denne boka veien til gode, selgende tekster innenfor mange sjangre.»

Rune Semundseth, daglig leder, Businessmastering AS 

Du kan lese anmeldelse av Skriv så det selger her.

Om Skriv for nettet – kort og godt

Skriver du for skjermen? Inter- eller intranett? Da vil du ha glede av denne boka! Skriv for nettet – kort og godt er en lettlest og humoristisk bok som gir deg mulighet til å gjøre en enda bedre jobb på kortere tid. 

Ved å følge enkle skrive- og brukervennlighetsregler får du frem budskapet ditt på best mulig måte, samtidig som du gir din lesere det de er på jakt etter.

«Fullstendig ribbet for utenomsnakk viser Christine Calvert oss hvordan vi kan gjøre tekstene våre bedre, uavhengig av om vi skriver for nettsider eller intranett, eller deltar i sosiale medier. Jeg vender stadig tilbake til denne boka

Torstein Aas-Hansen, Digital Editor in Chief, Gjensidige

NB: Skriv for nettet – kort og godt er utsolgt i printversjonen, men du får den fortsatt som ebok.

Bok nr. 3: Skriv godt, bli forstått

Skriv godt, bli forstått har jeg skrevet sammen med Ove Dalen i Netlife Effekt. For en opplevelse å ha en skikkelig skrivevenn!

Vi er alle skribenter, og mange av oss har skriving som en del av jobben vår.

 Denne boken er skrevet til deg som skriver ofte, men sjelden har noen som kan hjelpe til. Skriving kan være tungt og vanskelig, spesielt når du skal komme i gang. Men små grep, teknikker og knep kan løse floker når du sliter med en tekst – enten du jobber med et notat, referat, en presentasjon eller e-post.                 er om du er student som skal skrive mange små og store oppgaver!

Skriving er et håndverk, og alle kan bli flinkere til å skrive gode tekster som blir lest. Fra før du begynner å skrive og frem til du har publisert eller levert fra deg teksten, vil du se hva som kan snu en tekst fra gråstein til gull.

 Alt Ove og jeg skriver om i boken, er teknikker vi bruker selv.

Alle kan bli flinkere til å formidle det de vil ha frem. Bli lest, nå gjennom og få bedre resultater med tekstene dine!

For å bestille boka, kan du bruke denne lenken: http://bok.norli.no/skriv-godt

Da slipper du å betale for porto, og du får autografene våre med på kjøpet. 🙂

Skriv godt, bli forstått
Booket frem til mars. Noen dager ledige til kurs. 🙂