Priser - hva koster et skrivekurs eller foredrag?

Skrivekurs og verksteder:

  • Hel dag: fra kr 49 000
  • Halv dag: fra kr 39 000
  • Skrivestue/verksted halv dag (skrivegruppe med meg som tekstcoach): fra kr 29 000

Pris per deltaker blir langt lavere enn å sende mange på eksternt kurs eller konferanse. Og alt handler om deg og dine medarbeidere. Alle opplysninger behandles selvsagt konfidensielt.

Prisene varierer basert på grad av skreddersøm, antall strategimøter på forhånd og mengde forberedelser. Prisene inkluderer skreddersøm, forberedelser og reisetid.

Når det er sagt – jeg skreddersyr alltid litt, slik at deltakerne ser at kurset er utviklet for dem og bedriften. Du får aldri hyllevare fra en tekstdoktor. 🙂

Les mer om skrivekurs for bedrifter

Foredrag (30-45 minutter):
Pris på forespørsel, de ligger vanligvis på kr 29 000 til 35 000. Alle foredrag tilpasses til bransje og publikum.


Fra Best i tekst-konferansen. Når “breaking point” på engelsk blir til “brekningspunktet” på norsk. 😀

Les mer om foredrag for bedrifter og på konferanser

Pakkeløsning:
Hvis du ønsker en mer involverende prosess over tid med ansatte og ledere, eller en kombinasjon av forskjellige tjenester, lager jeg en lønnsom pakke til deg. Et typisk eksempel på dette er foredrag kombinert med påfølgende verksted og oppgaver.

Tekstforfatter
Jeg tar imot noen ytterst få tekstkunder, og jeg jobber kun med dem som er villige til å gjennomføre en skikkelig prosess på stil og stemme. Pris på forespørsel.

Fra Trude Linge, byråleder for KITE: “Da KITE skulle lansere ny nettside, så vi at vi trengte hjelp til å finne «tone of voice» for hvordan vi som selskap ønsker å fremstå. Vi trengte en som evnet å sette seg inn i hva vi står for, hvilken kompetanse vi tilbyr, hvordan vi tilnærmer oss de ulike kundeoppdragene og deretter omsette det skriftlig i en form vi kjenner oss igjen i. Her var Calvert helt genial! Etter å ha satt seg grundig inn i oss som selskap, inviterte hun oss til et verksted der vi jobbet supereffektivt en hel dag. Hun stilte oss alle disse kloke spørsmålene, vi svarte og hun skrev. Det ble en dag med masse energi, mye diskusjon og viktige avklaringer. Alt fasilitert på en særdeles god og behagelig måte av Christine. Kan varmt anbefales!”

Konferansier:
Pris på forespørsel, alt etter grad av forberedelser og antall dager.


Konferansier på PLAIN-konferansen i Oslo. Over 400 deltakere fra hele verden – alt foregikk naturligvis på engelsk.

Reisekostnader, mva. og eventuell overnatting kommer i tillegg på alle kurs og foredrag.

Til høsten er jeg fullbooket til midten av september. Førstepri blir de kundene som har måttet utsette kursene sine, men jeg har plass og kjærleik til flere. Stay safe! <3