Priser – hva koster et skrivekurs eller foredrag?

Vurderer du å arrangere et bedriftsinternt kurs? Pris per deltaker blir langt lavere enn å sende mange på eksternt kurs eller konferanse.

Når du og jeg planlegger et skrivekurs, er du og bedriften din min høyeste prioritet. Alt i kurset vil handle om deg og dine medarbeidere.

Jeg forbereder meg ved se på nettsider, markedsmateriell, e-poster, strategidokumenter og alt du mener må til for at jeg skal levere til terningkast 6. Alle opplysninger behandles selvsagt konfidensielt.

Deltakerne får tilsendt PDF når kurset er over. Du kan både strømme og filme kurset for internt bruk – vi diskuterer i så fall hva dette koster.

Prisene varierer basert på grad av skreddersøm, antall strategimøter på forhånd og mengde forberedelser. Skreddersøm, forberedelser og reisetid er inkludert i prisen du får fra meg.

Foretrekker du et standardkurs uten spesialtilpasning? Jeg skreddersyr uansett alltid litt, slik at deltakerne ser at kurset er utviklet for dem og bedriften. Du får aldri hyllevare fra en tekstdoktor. 🙂

Fra Best i tekst-konferansen. Når "breaking point" på engelsk blir til "brekningspunktet" på norsk. 😀
Digitalt eller fysisk - alle typer skrivekurs og foredrag er like gøy!
Digitalt eller fysisk - alle typer skrivekurs og foredrag er like gøy!

Skrivekurs og verksteder

  • Hel dag (6-8 timer): kr 49 000 til kr 69 000
  • Halv dag (3-4 timer): kr 39 000 til kr 59 000
  • To timer: fra kr 35 000
  • Skrivestue/verksted halv dag (skrivegruppe med meg som tekstcoach): fra kr 29 000
  • Gjennomgang av tekster (kun for kurskunder jeg allerede jobber for): kr 10-15 000 per dag.
  • Tekstdoktortimen: kr 5000 for nåværende kunder. Kr 7500 for andre. (På tekstdoktortimen kommer mva. i tillegg.)

    Les mer om skrivekurs for bedrifter

Foredrag (30-45 minutter)

Pris på forespørsel. Foredrag ligger vanligvis på kr 29 000 til 40 000 + mva. Alle foredrag tilpasses til bransje og publikum.

Les mer om foredrag for bedrifter og på konferanser

Pakkeløsning

Hvis du ønsker en mer involverende prosess over tid med ansatte og ledere, eller en kombinasjon av forskjellige tjenester, lager jeg en lønnsom pakke til deg. Et typisk eksempel på dette er foredrag kombinert med påfølgende verksted og oppgaver.

Tekstforfatter

Jeg tar imot noen ytterst få tekstkunder, og jeg jobber kun med dem som er villige til å gjennomføre en skikkelig prosess på stil og stemme. Pris på forespørsel.

Konferansier

Pris på forespørsel, alt etter grad av forberedelser og antall dager. Konferansieroppdrag og store keynotes booker du gjennom Bedre Formidler.

Konferansier på PLAIN-konferansen i Oslo. Over 400 deltakere fra hele verden - alt foregikk naturligvis på engelsk.

Reisekostnader og eventuell overnatting kommer i tillegg på alle kurs og foredrag.

Fullbooket i september. Noen ledige dager i august og oktober. Send e-post til christine@tekstdoktor.no.
"Da KITE skulle lansere ny nettside, så vi at vi trengte hjelp til å finne «tone of voice» for hvordan vi som selskap ønsker å fremstå. Vi trengte en som evnet å sette seg inn i hva vi står for, hvilken kompetanse vi tilbyr, hvordan vi tilnærmer oss de ulike kundeoppdragene og deretter omsette det skriftlig i en form vi kjenner oss igjen i.

Her var Calvert helt genial! Etter å ha satt seg grundig inn i oss som selskap, inviterte hun oss til et verksted der vi jobbet supereffektivt en hel dag. Hun stilte oss alle disse kloke spørsmålene, vi svarte og hun skrev. Det ble en dag med masse energi, mye diskusjon og viktige avklaringer. Alt fasilitert på en særdeles god og behagelig måte av Christine. Kan varmt anbefales!"
Trude Linge
Byråleder KITE