Vil du lære å skrive så det selger?

Enten du skal skrive blogginnlegg, nettside, søknad eller fagbok, har du bruk for å lære å skrive så du overtaler og overbeviser.

Juhu! Endelig har jeg lansert nettkurset mitt, «Skriv så det selger». I kurset, som består av 22 videoer og digital arbeidsbok, går jeg gjennom en rekke temaer og øvelser som blir til stor hjelp for deg når du skal skrive.

For det er én ting jeg er helt sikker på – og det er at ALLE kan bli flinkere til å skrive.

Og hvordan vet jeg dette?

Det er fordi disse rådene er til hjelp for meg også. Hver eneste dag videreutvikler jeg mine skrivekunnskaper. Og hver eneste gang jeg holder kurs, lærer jeg selv noe nytt.

Vi blir aldri ferdig utlært, og det er nettopp det som er så gøy med å skrive.

Her er en hilsen til deg fra meg i levende bilder (fnis):

 

Og det er altså her du skal klikke:

Skriv så det selger

Det er alltid gøy å treffe folk IRL. Men hvis du ikke har tid til å reise på kurs, kan dette kurset være et supert alternativ. Jeg snakker om konkrete verktøy, kreativ skriving, retorikk, redigering, skriving for nett og sosiale medier, bildetekster, klarspråk og alt mulig annet innen skriving. (Bare spør meg hvis du lurer på noe.)

Klem fra tekstdoktor’n 🙂

 

Skriv et svar